Skip to main content

Ισόπαλος ο φιλικός του Άρη με τη Μακάμπι Χάιφα

Η συνάντηση διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τα έσοδά της θα διατεθούν υπέρ της ανέγερσης του νέου Μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη.

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, με τα έσοδα να διατίθενται υπέρ της ανέγερσης του νέου Μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 της Μακάμπι Χάιφα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν στο 10΄, όταν από εκτέλεση κόρνερ ο Πιερό από κοντά έκανε το 0-1. Ένα φάουλ του Πάλμα βρήκε την εξωτερική πλευρά των δικτύων του Μισπάτι.

Στο 33΄ και σε ανάλογη φάση η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι μετά την εκτέλεση του διεθνή επιθετικού από την Ονδούρα, ενώ ο Άρης είχε κι άλλο δοκάρι στο επόμενο λεπτό από προσπάθεια του Γκαρσία, με τον Γκρέι να αστοχεί στη συνέχεια.

Η Μακάμπι έφτασε στο 0-2 στο 69ο λεπτό με ωραία ατομική ενέργεια του Τσιμποτά, διατηρώντας το υπέρ της σκορ έως το 90ό λεπτό.

Σε εκείνο το σημείο ο Άρης μείωσε με ωραίο σουτ του Ντουκουρέ, ενώ στις καθυστερήσεις οι «κίτρινοι» κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Λάβι, με τον Πάλμα να ισοφαρίζει στο 90΄+3 από τα 11 βήματα.