Skip to main content

Κανένα πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Η ομάδα του Ντάγιαν Ράντονιτς ξεπέρασε εύκολα την αντίσταση του «Δικέφαλου» στο ΟΑΚΑ, σημείωσε την πέμπτη συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα και θα πάει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι της Α1 με τον Ολυμπιακό την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου.

Μόνο για ένα δεκάλεπτο, το πρώτο στην αναμέτρηση, συνάντησε αντίσταση ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Το τέλος του αγώνα, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, βρήκε τους «πράσινους» νικητές με το εμφατικό 87-63, νίκη που αποτελεί την πέμπτη συνεχή για την ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς στην Basket Leagu.

Στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα ο Μπέικον πέτυχε 21 πόντους, ενώ ο Γκουντάιτις έκανε νταμπλ-νταμπλ με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ο «Δικέφαλος» από την πλευρά του ξεκίνησε με τον Φράνκε να σκοράρει τους πρώτους 11 πόντους, ενώ το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τους Θεσσαλονικείς ισόπαλους των γηπεδούχων με 16-16.

Τόσο όμως διήρκεσε και η αντίσταση του ΠΑΟΚ, αφού από τη στιγμή που λειτούργησε αμυντικά το «τριφύλλι» βρήκε εύκολους πόντους στην επίθεση.

Δύο τρίποντα του Μπέικον σηματοδότησαν ένα επιμέρους σκορ 15-1 για τον Παναθηναϊκό, που ξέφυγε με 31-17 στο 15΄. Η μακεδονική ομάδα μείωσε σε 31-24 αλλά δεν είχε λύσεις στην επίθεση, απόντος του Ράιλι.

Η διαφορά άρχισε να παίρνει διαστάσεις προϊόντος του χρόνου, με αποκορύφωμα το +32 (64-32) στο 25ο λεπτό, που σήμανε ουσιαστικώς και το πρόωρο τέλος της συνάντησης.