Skip to main content

Με Ελίασον, Άμραμπατ και Φερνάντες στην Ολλανδία η ΑΕΚ

Οι «κιτρινόμαυροι» θα πραγματοποιήσουν μίνι προετοιμασία στη χώρα της τουλίπας εκμεταλλευόμενοι τη διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με Άμραμπατ, Ελίασον, παρά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν, τον Πάολο Φερνάντες, που θα αποτελέσει νέο μέλος του ρόστερ τον Ιανουάριο και αρκετούς ποδοσφαιριστές της β΄ ομάδας θα μεταβεί αύριο η ΑΕΚ στην Ολλανδία.

Η Ένωση θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία στη χώρα της τουλίπας, εκμεταλλευόμενη τη διακοπή των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Τσούμπερ θα παραμείνει στην Ελλάδα λόγω της φύσης της προετοιμασίας του μετά τον τραυματισμό του, ενώ οι διεθνείς Αθανασιάδης, Ρότα, Τζαβέλλας και Μάνταλος, θα ενωθούν με την αποστολή στις 29 Νοεμβρίου.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ματίας Αλμέιδα για την Ολλανδία θα βρίσκονται οι:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μουκουντί, Ρότα, Παρράς, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Ντάικο, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Φράνσον, Γαλανόπουλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης, Μαχαίρας.