Skip to main content

Παόλο Φερνάντες: Επιτέλους είμαι στην ΑΕΚ

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα που άνοιξε στη καριέρα του.

Ο Πάολο Φερνάντες βρέθηκε την Παρασκευή στα γραφεία της ΑΕΚ για κάποια διαδικαστικά θέματα της μεταγραφής του στην Ένωση από τον Βόλο και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του συλλόγου.

«Επιτέλους είμαι πλέον εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλους και να ξεκινήσω τις προπονήσεις με την ομάδα. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας και να τα δώσω όλα για να πάρουμε το πρωτάθλημα» σχολίασε αρχικά στο aekfc.gr και συνέχισε: «Φυσικά σκεφτόμουν πάντα τη στιγμή που θα ενταχθώ κανονικά στην ΑΕΚ. Ήμουν εκεί, προσπαθούσα να βοηθήσω τον Βόλο και την ίδια στιγμή είχα στο μυαλό μου το να αποδεικνύω συνέχεια και στους ανθρώπους εδώ πως θα μπορούσαν να υπολογίζουν σε μένα όταν θα ερχόταν η στιγμή να μπω στην ομάδα της ΑΕΚ.

Ήταν τρελό για μένα όταν είδα πως ακόμη και στο ματς για την πρώτη φάση του κυπέλλου το γήπεδο ήταν γεμάτο. Αυτό δείχνει τι οπαδούς έχει η ΑΕΚ και φυσικά και πόσο ενθουσιασμό προκαλεί αυτό το εκπληκτικό γήπεδο. Αυτή είναι η βάση για να προχωρήσουμε μπροστά και να πιέσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να είμαστε στο τέλος πρωταθλητές».