Skip to main content

Μουντιάλ 2022: Τέλος το Κατάρ για τον Μπόιλ στην Αυστραλία

November 18, 2022 Australia’s Martin Boyle and Milos Degenek before posing for a team

Ο επιθετικός των «Socceroos» δεν κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη με το χρόνο και τη θέση του στην αποστολή θα πάρει ο Μάρκο Τίλιο.

Τέλος το Παγκόσμιο Κύπελλο για τον επιθετικό της Εθνικής Αυστραλίας Μάρτιν Μπόιλ, ο οποίος δεν κατάφερε να αναρρώσει εγκαίρως από έναν τραυματισμό στο γόνατο και αναγκάστηκε να αποσυρθεί.

Στη θέση του – ενημέρωσε η αυστραλιανή ποδοσφαιρική ομοσπονδία – κλήθηκε ο Μάρκο Τίλιο. Ο 29χρονος Μπόιλ τραυματίστηκε στα τέλη Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τον προπονητή του, Γκράχαμ Άρνολντ, ο ποδοσφαιριστής και το ιατρικό επιτελείο της Αυστραλίας έκαναν τα πάντα για να ανακάμψει εγκαίρως ο Μπόιλ.

«Είναι ένα τεράστιο πλήγμα γι΄ αυτόν λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο», είπε ο Γκράχαμ Άρνολντ, ευχαριστώντας τον επιθετικό της Χιμπέρνιαν, βασικό μέλος της ομάδας, «για όλα όσα έδωσε στους Socceroos» κατά τη διάρκεια των προκριματικών.

Η Αυστραλία θα κάνει το ντεμπούτο της στο Κατάρ 2022 το βράδυ της Τρίτης, με αντίπαλο την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία, που επίσης έχει την πολύ μεγάλη απώλεια του Καρίμ Μπενζεμά.