Skip to main content

Νίκη σε κλίμα συγκίνησης για την ΑΕΚ

Η Ένωση κατέβαλε την αντίσταση του Ιωνικού σε ένα παιχνίδι με συναισθηματική φόρτιση, καθώς πριν την έναρξή του τιμήθηκε η μνήμη του Στέφαν Γέλοβατς, παρόντων του πατέρα και της αδελφής του.

Η ΑΕΚ νίκησε με 92-77 τον Ιωνικό Νικαίας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστική του πρωταθλήματος, έφτασε στις πέντε νίκες και ταυτόχρονα τίμησε τη μνήμη του Στέφαν Γέλοβατς.

Ως εκ τούτου, η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα συγκίνησης. Πριν από το τζάμπολ, ο Δημήτρης Μαυροειδής και οι άνθρωποι της ΚΑΕ παρέδωσαν μία φανέλα με το νούμερο 13 και μία ανθοδέσμη στον πατέρα και την αδελφή του Γέλοβατς, ώστε να τιμήσουν τη μνήμη του Σέρβου άσου που έφυγε πέρσι από τη ζωή, τόσο άδικα και αναπάντεχα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ιωνικός με 6-2 στο 3’ αλλά στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» έτρεξαν επιμέρους σκορ 22-6 και προηγήθηκαν με 12 πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου (24-12) και με 15 στο ημίχρονο.

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε σημαντικά στη συνέχεια, με τη διαφορά να μένει σε αυτό το επίπεδο ως το τέλος και την ΑΕΚ να φτάνει σε μια άνετη νίκη, έχοντας βάλει στην επιθετική εξίσωση και τον Φρέιζερ.