Skip to main content

Ο Τόνεϊ κατηγορείται για παραβίαση των κανόνων στοιχηματισμού 232 φορές

Manchester City v Brentford – Etihad Stadium, Manchester, Britain – November 12, 2022 Brentford’s Ivan Toney celebrates scoring their second goal

Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κατηγορεί τον σέντερ φορ της Μπρέντφορντ για πολλαπλές παραβιάσεις του κανονισμού περί στοιχήματος.

Ο ήρωας της Μπρέντφορντ στο «Έτιχαντ», Ιβάν Τόνεϊ, που με δύο γκολ υποχρέωσε σε εντός έδρας ήττα (1-2) την πρωταθλήτρια Αγγλίας μέσα στο σπίτι της, κλήθηκε σε απολογία από την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FA).

Ο Άγγλος επιθετικός κατηγορείται για παραβίαση των κανόνων στοιχηματισμού για περισσότερες από 200 φορές, όπως ανακοίνωσε σήμερα (16/11) το κυβερνών σώμα αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η Ομοσπονδία ανέφερε στην ανακοίνωσή της ότι ο 26χρονος αρχηγός της Μπρέντφορντ, κατηγορείται για φερόμενη ανάρμοστη συμπεριφορά, παραβιάζοντας τους κανόνες στοιχηματισμού 232 φορές από τις 25 Φεβρουαρίου 2017 και έως τις 23 Ιανουαρίου 2021.

Εκείνη τη χρονική περίοδο ο Τόνεϊ, που έχει προθεσμία ως τις 24 Νοεμβρίου για να αντικρούσει τις κατηγορίες, φόρεσε τις φανέλες των Σκάνθορπ Γιουνάιτεντ, Νιούκαστλ, Γουίγκαν, Πίτερμπορο και Μπρέντφορντ.

Ο σύλλογος σχολίασε σε δήλωσή του πως «έχει συζητήσει με τον Ιβάν και τους νομικούς του εκπροσώπους γι΄ αυτό το θέμα. Οι συνομιλίες θα συνεχιστούν ιδιωτικά. Δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια μέχρι να ολοκληρωθεί το θέμα».