Skip to main content

Στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Άγγελος Αναστασιάδης

Ο μακεδονικός σύλλογος προχώρησε σε μερική αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου, με τον παλαίμαχο άσο του «Δικέφαλου» να αναλαμβάνει τη θέση του β΄ αντιπρόεδρου και του υπεύθυνου για το έργο του νέου αθλητικού κέντρου.

Σε αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον γιο του μεγαλομετόχου Ιβάν Σαββίδη, Γιώργο, να αποχωρεί από το σχήμα, στο οποίο εισήλθε μια από τις εμβληματικές ποδοσφαιρικές μορφές του «Δικέφαλου», ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Εκτός τους Γιώργου Σαββίδη, εκτός έμειναν οι Αρτούρ Νταβιντιάν, Τρύφων Κούκιος και Ευάγγελος Χρυσοχόος, ο οποίος ωστόσο διατηρεί τα καθήκοντά του ως Εμπορικός Διευθυντής.

Εκτός του Αναστασιάδη, που θα εκτελεί καθήκοντα β΄ αντιπρόεδρου και θα είναι υπεύθυνος για το πρότζεκτ του νέου αθλητικού κέντρου, στο Δ.Σ. εισήλθαν επίσης οι Περικλής Παπαδόπουλος ως υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων, Βασίλης Χατζηαποστόλου ως συντονιστής δικτύου συνεργατών και Δημήτρης Μουτσάκης, που θα είναι ο project manager της Νέας Τούμπας.

Η αποχώρηση του Γιώργου Σαββίδη οφείλεται, σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε προσωπικούς και τεχνικούς λόγους. Πλέον, το νέο Δ.Σ. (θα επικυρωθεί στην τακτική Γ.Σ. του Δεκεμβρίου) διαμορφώνεται ως εξής:

Ιβάν Σαββίδης (πρόεδρος), Χρυσόστομος Γκαγκάτσης (α’ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος), Άγγελος Αναστασιάδης (β’ αντιπρόεδρος), Μαρία Γκοντσάροβα, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Κυριάκος Κυριάκος, Βασίλειος Χατζηαποστόλου, Περικλής Παπαδόπουλος, Δημήτριος Μουτσάκης (μέλη).