Skip to main content

Έμεινε όρθια στο Κραγκούγιεβατς η Βουλιαγμένη

Η ελληνική ομάδα ήταν άκρως ανταγωνιστική και απέσπασε ισοπαλία μέσα σε μια δύσκολη έδρα κι απέναντι σε μια ομάδα που στοχεύει είσοδο στο φάιναλ-8 του Champions League.

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η ανδρική ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης στην πρώτη παρουσία της στους ομίλους του Champions League, με την τωρινή μορφή της διοργάνωσης.

Με πρωταγωνιστή τον Παπασηφάκη, που σημείωσε πέντε γκολ, η ελληνική ομάδα απέσπασε ισοπαλία 9-9 από τη Ραντίντσκι Κραγκούγεβατς στη Σερβία, ανατρέποντας το αρχικό 1-5.

Ο ΝΟΒ προηγήθηκε με τον Τρούλο αλλά στη συνέχεια δέχθηκε πέντε αναπάντητα γκολ. Ο Καλογερόπουλος μείωσε μετά από περίπου 15 λεπτά σε 2-5 και ο Παπασηφάκης με τρία συνεχόμενα τέρματα ισοφάρισε, για να δώσει προβάδισμα ο Καλογερόπουλος στην ελληνική ομάδα.

Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου η Ραντνίτσκι, με γκολ των Ραντούλοβιτς και Βρλιτς, ανάκτησε το προβάδισμα (7-6), ο Νικολαΐδης ισοφάρισε αλλά οι Σέρβοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Γιάνκοβιτς και Πλιέβανσιτς (9-7).

Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον Παπασηφάκη, που με δύο γκολ σε 40 δευτερόλεπτα ισοφάρισε (9-9) δύο λεπτά πριν το τέλος, ενώ η Βουλιαγμένη είχε και το σουτ της νίκης, αλλά η προσπάθεια του Χαλυβόπουλου ήταν άστοχη.

Για τη γηπεδούχο Ραντνίσκι σκόραραν οι, Ραντούλοβιτς (2), Γιάνκοβιτς (2), Στανόγεβιτς (1), Τσουκ (1), Βίτσο (1), Πλιέβανσιτς (1) και Βρλιτς (1).

Για το ΝΟΒ του Βλαντιμίρ Βουγιασίνοβιτς τα γκολ σημείωσαν οι, Παπασηφάκης (5), Καλογερόπουλος (2), Τρούλος (1) και Νικολαΐδης (1).