Skip to main content

Πογιέτ: Ο Μέσι θα μείνει στην ιστορία ανεξάρτητα από το Μουντιάλ

«Η κατάκτηση του Μουντιάλ θα ήταν ένα συν, αλλά ο Μέσι θα μείνει στην ιστορία, όλος ο κόσμος θα συγκρίνει τα πάντα με τον Μέσι τα επόμενα 30 ή 40 χρόνια».

Μεγάλη συνέντευξη για το επερχόμενο Μουντιάλ του Κατάρ παραχώρησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογιέτ.

Ο Ουρουγουανός προπονητής αναφέρθηκε κατά κύριο λόγο στον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει γραφτεί στην ιστορία ήδη ως κάτι μοναδικό, ανεξάρτητα με το αν θα καταφέρει να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής στο τελευταίο παγκόσμιο κύπελλο της καριέρας του.

«Η κατάκτηση του Μουντιάλ θα ήταν ένα συν, αλλά ο Μέσι θα μείνει στην ιστορία, όλος ο κόσμος θα συγκρίνει τα πάντα με τον Μέσι τα επόμενα 30 ή 40 χρόνια», δήλωσε αρχικά και συνέχισε λέγοντας πως «ο Μέσι, αλλά και άλλοι διάσημοι παίκτες από Αργεντινή, Βραζιλία, Ουρουγουάη, όπως οι Ντι Μαρία, Καβάνι, Λουίς Σουάρες, αλλά και Νεϊμάρ, κάνουν τώρα τη Νότια Αμερική να ονειρεύεται ένα στέμμα για πρώτη φορά μετά από το 2002.

Είναι τόσο καλοί παίκτες όλοι τους, έχουν παραμείνει τόσο πολύ στην κορυφή του κόσμου που φαίνεται ότι η εποχή τους δεν τελειώνει ποτέ. Το Μουντιάλ είναι τρομερό, είναι πολύ δύσκολο, γι’ αυτό το αφήνω πάντα στην άκρη, όταν πρόκειται να μετρήσω την καριέρα ενός σπουδαίου παίκτη».