Skip to main content

«Αέρας» στη Λαμία ο Παναιτωλικός

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έκλεισε ιδανικά τον πρώτο γύρο επικρατώντας με 3-1 της Λαμίας και «σκαρφαλώνοντας» στην έβδομη θέση της κατάταξης.

Ο Παναιτωλικός πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία (3-1) για τη 13η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα και το φινάλε του πρώτου γύρου στην κανονική περίοδο τον βρήκε έβδομο, ενώ η ομάδα του Φέστα παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις.

Το σκορ στο «Αθανάσιος Διάκος» άνοιξε στο 7΄ ο Καρέλης, αλλά στο 12΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, όταν ο Ντε Βινσέντι πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο σουτ έγραψε το 1-1.

Στο 27΄ ο Γκοράνοφ υπέπεσε σε πέναλτι επί του Καρέλη, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για το 2-1 υπέρ των «Καναρινιών» στο 30΄. Ταυτόχρονα, ήταν το ένατο φετινό γκολ του στο πρωτάθλημα και τον έφερε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Η Λαμία στο 52΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση, όταν ο Νούνιες δεν κατόρθωσε από πολύ κοντά να στείλει με το κεφάλι στα δίχτυα του Ανέστη.

Στο 59 ΄ ο Μποάκιε, που είχε μπει αλλαγή δύο λεπτά πριν για τους γηπεδούχους, χτύπησε στα πλευρά μετά από σύγκρουση με τον Λάρσον και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ζοάο Πέδρο, που είχε μπει στη θέση του Καρέλη, όταν εκμεταλλεύτηκε το ότι όλη η Λαμία ήταν μπροστά για την ισοφάριση και έγραψε, σε άδεια εστία, στο 3-1 για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.