Skip to main content

Αυλαία στον πρώτο γύρο με σούπερ ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ σε μια αμφίρροπη συνάντηση, την ώρα που ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Ατρόμητο ευελπιστώντας να ανοίξει τη διαφορά από τους διώκτες του, βοηθούμενος από το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται σήμερα και αύριο με τις αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής, η οποία είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου, με τη Σούπερ Λίγκα να διακόπτεται στη συνέχεια λόγω του Μουντιάλ 2022.

Φυσικά, στο πρόγραμμα δεσπόζει το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η πειραϊκή ομάδα δείχνει βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια αλλά βρίσκεται στο -10 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός τρέχει ένα μίνι σερί τεσσάρων αγώνων στους οποίους συγκέντρωσε 10 βαθμούς, ενώ ο «Δικέφαλος» είναι ο πλησιέστερος αντίπαλος των «Πράσινων», από τους οποίους απέχει 6 βαθμούς.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο, ενώ αργότερα, στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να νικήσει τον Βόλο και να τον προσπεράσει στη βαθμολογία.

Λαμία και Παναιτωλικός θα συγκρουστούν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, ενώ το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης είναι πολύ σημαντικό και για τους δύο αντίπαλους, για διαφορετικούς λόγους.

Η αυλαία του πρώτου γύρου θα κλείσει τη Δευτέρα. Στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (18:00) ο Αστέρας Τρίπολης περιμένει τον Ιωνικό, ενώ στο Ηράκλειο (19:30) ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στο ντέρμπι των ουραγών. Το σημερινό πρόγραμμα:

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 

  • 16:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης
  • 17:15 Παναθηναϊκός – Ατρόμητος
  • 18:00 Λαμία – Παναιτωλικός
  • 19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ
  • 21:30 ΠΑΟΚ – Βόλος