Skip to main content

Tσιτσιπάς: Η προπόνηση με τον Ναδάλ και η αποθέωση της ιταλικής κουζίνας

Φωτογραφία αρχείου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Τορίνο για το ATP Finals, το οποίο θα ξεκινήσει την Κυριακή. Ο Έλληνας τενίστας έκανε μία πολύ δυνατή προπόνηση, παίζοντας ένα σετ με τον Ράφα Ναδάλ, ενώ έπλεξε το εγκώμιο της ιταλικής κουζίνας.

Ο Έλληνας τενίστας έπαιξε ένα σετ με τον Ισπανό θρύλο, Ράφα Ναδάλ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το φαγητό στο Τορίνο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Τορίνο για το ATP Finals, το οποίο θα ξεκινήσει την Κυριακή. Ο Έλληνας τενίστας έκανε μία πολύ δυνατή προπόνηση, παίζοντας ένα σετ με τον Ράφα Ναδάλ αλλά έκλεψε τις εντυπώσεις με όσα είπε για την ιταλική κουζίνα.

Στο γκαλά της διοργάνωσης και όταν του έγινε ερώτηση για τα συναισθήματά του που βρίσκεται στην Ιταλία, εκείνος απάντησε:

«Είναι φανταστικά να είμαι εδώ. Είναι μία πόλη σε όμορφη τοποθεσία και έχει τρομερή λευκή τρούφα» είπε με την παρουσιάστρια να τον ρωτά με δόση χιούμορ για το αν βρίσκεται στο Τορίνο για το φαγητό και τα αξιοθέατα.

«Ναι ήρθα και για το φαγητό. Τι είναι η Ιταλία χωρίς φαγητό; Θα έχουμε έναν συνδυασμό από τένις και φεστιβάλ φαγητού» απάντησε ο χαμογελαστός Τσιτσιπάς.