Skip to main content

«Αέρας» στη Νίκαια ο ΠΑΟΚ

Oι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα Ιωνικός – ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Ο «Δικέφαλος» επισφράγισε την καλύτερη εφετινή εμφάνισή του με μια ευρεία νίκη (3-0) του Ιωνικού στη Νεάπολη και παρέμεινε κοντά σε Ολυμπιακό και Βόλο.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Θεωρητικά ο ΠΑΟΚ είχε δύσκολη αποστολή στη Νίκαια, στην πράξη όμως αποδείχθηκε πως ήταν το πιο εύκολο φετινό παιχνίδι για τον «Δικέφαλο», που πέρασε επιβλητικά από το γήπεδο της Νεάπολης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 3-0 στην αναμέτρηση με την οποία έκλεισε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και παρέμεινε στο κατόπι Ολυμπιακού και Βόλου, από τους οποίους απέχει 2 βαθμούς.

Στην αρχή, πάντως, ο Ιωνικός ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις και στο 13΄ ο Σάκιτς βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ίνγκασον και πέρασε κόρνερ.

Οι Θεσσαλονικείς, τελικά, άνοιξαν το σκορ στο 27΄, όταν Κωνσταντέλιας και Ράφα Σοάρες συνδυάστηκαν από αριστερά, ο Πορτογάλος γύρισε την μπάλα και ο Φιλίπε Σοάρες έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το πρώτο γκολ του στα «ασπρόμαυρα», στην πρώτη εμφάνισή του ως βασικός.

Στο 34΄ ο ΠΑΟΚ διπλασίασε: ο Κωνσταντέλιας έκλεψε μετά το λάθος του Τσιγκρίνσκι κι έδωσε στον Ολιβέιρα, που με σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Χουτεσιώτη για το 0-2 και ουσιαστικά έβαλε τίτλους τέλους στην αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρους, οι φιλοξενούμενοι έχαναν ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις, αλλά στο 57΄ ο Ντάγκλας Αουγκούστο εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ζίβκοβιτς για το τελικό 0-3.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.