Skip to main content

Νοκ άουτ ο Αγραβάνης στην Εθνική ομάδα

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο ισχίο και οι οποίες έδειξαν ερεθισμό του κτενίτη μυός, με αποτέλεσμα την επιστροφή του στην Αθήνα.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα στην αυριανή (11/11, 19:00) αναμέτρηση με τη Λετονία, για το β΄ γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Ο διεθνής φόργουορντ υπέστη θλάση στον προσαγωγό και τέθηκε «νοκ άουτ» από το αυριανό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μετά τον αγώνα με τη Λετονία ακολουθεί τη Δευτέρα (14/11) το Βέλγιο στην πόλη Μονς, στο παιχνίδι με το οποίο η Εθνική ομάδα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στο προτελευταίο «παράθυρο» των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την αποστολή της Εθνικής συγκροτούν οι: Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Όμηρος Νετζήπογλου.

Αύριο το πρωί (11/11) θα ταξιδέψουν για την Ελλάδα ο τεχνικός της Φενερμπαχτσέ, Δημήτρης Ιτούδης και ο άσος της τουρκικής ομάδας, Νικ Καλάθης, οι οποίοι, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, «έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία αν το επιτρέψουν οι συνθήκες να έχουν ενεργή συμμετοχή ακόμα και στον αγώνα με τη Λετονία, ενώ σε αυτόν τον αγώνα είναι πιθανή η συμμετοχή και του Μιχάλη Λούντζη».