Skip to main content

«Καθάρισε» από νωρίς ο Ατρόμητος με τον Αστέρα Τρίπολης

Με δύο τέρματα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού η ομάδα των δυτικών προαστίων υπέταξε το αρκαδικό συγκρότημα κι επέστρεψε στις νίκες ύσυετα από 5 αγωνιστικές

Δώδεκα λεπτά ήταν, ουσιαστικώς, η διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι, για τη 12η ημέρα της Σούπερ Λίγκα.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν επικράτησε των Αρκάδων με 2-0 χάρη σε δύο τέρματα που σημειώθηκαν στο λυκαυγές της αναμέτρησης και διέκοψε το αρνητικό σερί που τον ήθελε χωρίς νίκη από την 7η αγωνιστική.

Ταυτόχρονα, άφησε τους Πελοποννήσιους χωρίς «τρίποντο» για έκτο διαδοχικό παιχνίδι, καθηλωμένο στους 10 βαθμούς και κοντά στις «επικίνδυνες» θέσεις της βαθμολογίας.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων ευτύχησε να σκοράρει στις πρώτες δύο ευκαιρίες που δημιούργησε κι αυτά τα γκολ που πέτυχε τα διαχειρίστηκε ως τη λήξη.

Το 1-0 στο Περιστέρι έγραψε στο 9ο λεπτό ο Χατζηισαΐας ύστερα από γύρισμα του Μαυρομάτη, ενώ στο 12΄ ο Ρομπάιγ έδωσε την πάσα στον Κιάρτασον κι εκείνος με προβολή διπλασίασε, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα και το τελικό σκορ.