Skip to main content

Ήττα Τσιτσιπά από Τζόκοβιτς στις λεπτομέρειες

Paris Masters – Accor Arena, Paris, France – November 5, 2022 Greece’s Stefanos Tsitsipas in action during his semi final match against Serbia’s Novak Djokovic

Ο Έλληνας πρωταθλητής έφτασε κοντά στην τρίτη νίκη καριέρας απέναντι στον σπουδαίο Σέρβο αντίπαλό του, αλλά στο τέλος η πρόκριση στον τελικό του Paris Masters 1000 πήγε στον πρώην Νο 1 του κόσμου

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε τον όγδοο συνεχή αγώνα του εναντίον του Στέφανου Τσιτσιπά σήμερα (5/11), στους ημιτελικούς του Rolex Paris Masters και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον 19χρονο Δανό Χόλγκερ Ρουν.

Ο δεύτερος ημιτελικός της ημέρας ήταν ντέρμπι έως το τέλος του, αφού ο Έλληνας πρωταθλητής απάντησε στο 1-0 σετ (2-6) του Σέρβου ισοφαρίζοντας άμεσα (6-3) κι οδηγώντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, αφού προηγουμένως είχε προηγηθεί με 5-4 και 6-5 στο τρίτο σετ.

Ο έξι φορές πρωταθλητής του Μπερσί βελτίωσε το ρεκόρ του σε 8-0 στους ημιτελικούς του τουρνουά και 9-2 απέναντι στον Έλληνα. αντίπαλό του.

Ο Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Ρουν στον 56ο τελικό του ATP Masters 1000, επιδιώκοντας να διεκδικήσει τον τρίτο τίτλο του στο Παρίσι σε ισάριθμες εμφανίσεις, μετά τους θριάμβους το 2019 και το 2021.

Ταυτόχρονα, αυτός θα είναι ο 129ος τελικός ATP στην καριέρα του, όπου ο «Νόλε» θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον 91ο τίτλο και τέταρτο συνεχή στο tour.