Skip to main content

Oι… καρχαρίες του Ζοσέ Μουρίνιο

REUTERS/Alberto Lingria

Ο πρπονητής της Ρόμα, που είχε τα κέφια του, σε συνέντευξη Τύπου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παρουσία των ομάδων που μπαίνουν στη διοργάνωση ως τρίτες από το Champions League.

Ο Special One προπονητής της Ρόμα μίλησε για την πρόκριση της ομάδας του στα νοκ άουτ του Europa League και δεν ξέχασε τις ισχυρές ομάδες που έρχονται από το Champions League.

H Ρόμα προκρίθηκε στα playoffs του Europa League και ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε τα κέφια του στη συνέντευξη Τύπου, καθώς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παρουσία των ομάδων που μπαίνουν στη διοργάνωση ως τρίτες από το Champions League.

«Πρέπει να παίξουμε και να τα καταφέρνουμε ακόμα καλύτερα. Τα play offs που έρχονται είναι υψηλού επιπέδου. Το να περάσουμε τον όμιλο ήταν θέμα περηφάνιας, αλλά τώρα έρχονται οι… καρχαρίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους νεαρούς παίκτες που έχει αναδείξει στη καριέρα του, με αφορμή την χρησιμοποίηση αρκετών πιτσιρικάδων στη Ρόμα.

«Με κάνει χαρούμενο που παίζουν νεαροί ποδοσφαιριστές σε ηλικία, ειδικά εμένα που πλησιάζω πλέον στα 60. Ο Βαράν έκανε ντεμπούτο με μένα και έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής. Ο Καζεμίρο έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι με μένα και κατέκτησε πέντε Champions League»