Skip to main content

Ο Δανός Κέλετ θα διευθύνει το ντέρμπι «αιωνίων»

Τον 42χρονο Σκανδιναβό Γιάκομπ Κέλετ επέλεξε η ΚΕΔ για το σούπερ ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ενώ στο επίσης σημαντικό παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ θα σφυρίξει ο Βασίλης Φωτιάς.

Τον Δανό Γιάκομπ Κέλετ όρισε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ για να διευθύνει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (6/11, 19:30) για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Κέλετ, ο οποίος ανήκει στην πρώτη διαιτητική κατηγορία της UEFA και έχει διευθύνει στο παρελθόν τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Άρης 1-0 (21/3/21) και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-2 (3/3/19), θα έχει βοηθούς τους Λαρς Χούμελγκααρντ και Βίκτορ Σκίτε.

Καθήκοντα τέταρτου διαιτητή θα ασκήσει ο Τάσος Παπαπέτρου, στο VAR θα είναι ο Γιάκομπ Σούνμπεργκ με τον Ανδρέα Μεϊντάνα και παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε το μέλος της ΚΕΔ, Σταύρος Μάνταλος.

Από εκεί και ύστερα, στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ (6/11, 20:30) θα σφυρίξει ο Βασίλης Φωτιάς και το τρίτο παιχνίδι της Κυριακής, Παναιτωλικός-Λεβαδειακός (16:00) θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου.

Τις τέσσερις αναμετρήσεις του Σαββάτου (5/11) θα διευθύνουν οι: Λαμία-Βόλος (15:45) ο Σταύρος Τσιμεντερίδης, ΟΦΗ-Ιωνικός (18:30) ο Κωνσταντίνος Κατοίκος, Ατρόμητος-Άρης (19:00) ο Σπύρος Ζαμπαλάς, ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (21:00) ο Κωνσταντίνος Περράκης.