Skip to main content

Πήρε βαθμό ο ΟΦΗ στο «Βικελίδης»

Το ντεμπούτο του Βάλντας Νταμπράουσκας στον πάγκο του ΟΦΗ συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Ηρακλείου, που απέσπασε ισοπαλία 1-1 στο «Κλ. Βικελίδης» για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση ήταν πολύ ευχάριστη, με καλό ρυθμό και φάσεις αλλά χωρίς γκολ στο πρώτο μισό της. Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 10ο δευτερόλεπτο (!) με τον Πίρσμαν, και ο ΟΦΗ απάντησε στο 14’, όταν ο Κουέστα απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Γκερέρο.

Ο Άρης ήταν άτυχος στο 20΄, όταν το σουτ του Ματέο τράνταξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μανδά, ενώ στο 36΄ ακυρώθηκε γκολ του ίδιου επειδή ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 49΄ όμως ο Τοράλ άνοιξε το σκορ μετά από σέντρα του Λάρσον, αλλά η απάντηση των «κίτρινων» ήταν άμεση και εντυπωσιακή, με τον Γκρέι να ισοφαρίζει σε 1-1 επτά λεπτά αργότερα, με εντυπωσιακό γυριστό σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με τον Γκερέρο στο 62’, ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της φάσης.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη στο λυκόφως του αγώνα, με τον Καμάτσο να σπαταλά μια σπάνια ευκαιρία σουτάροντας άουτ ουσιαστικά σε άδεια εστία, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Ιτούρμπε, Γκρέι και Γκαρθία.

naftemporiki.gr