Skip to main content

Στο ρελαντί ο Ολυμπιακός 2-0 τη Λαμία

Ο Ολυμπιακός συνέχισε με θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-0 της Λαμίας στην έδρα του, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Ο πρωταθλητής μείωσε εκ νέου τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό στους 10 βαθμούς, με τους «αιώνιους» να λύνουν τις διαφορές τους την επόμενη εβδομάδα, στο μεταξύ τους παιχνίδι στη Λεωφόρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Μίτσελ δεν εντυπωσίασαν πάντως με το παιχνίδι τους, αλλά η διαφορά ποιότητας με τον αντίπαλο ήταν τέτοια ώστε αρκούσε η ατομική κλάση κάποιων παικτών της πειραϊκής ομάδας για να κρίνει το παιχνίδι.

Ο Μίτσελ έκανε την πρώτη αλλαγή του, αναγκαστική, μόλις στο 9΄, όταν ο Παπασταθόπουλος αντικατέστησε τον Μπα και προηγήθηκε στο 22΄, όταν ο Χουάνγκ έκανε την μπαλιά στον Χάμες, στην πλάτη της άμυνας και ο Κολομβιανός από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά. 

Στη δεύτερη επικίνδυνη επίσκεψη στην περιοχή της Λαμίας ο Ολυμπιακός διπλασίασε, όταν στο 28΄ και σε μακρινή μπαλιά του Άβιλα ο Μπακαμπού υπερίσχυσε του Αντέτζο, τον πέρασε και νίκησε τον Σαράνοφ για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι φάνηκε να κάνουν διαχείριση ενόψει Ναντ και Παναθηναϊκού, αλλά θα μπορούσαν να έχουν φτάσει και σε τρίτο γκολ στο 56΄, όταν ο Χουάνγκ σούταρε με το αριστερό εκτός περιοχής κι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.