Skip to main content

Το πλάνο της Παρί θέλει νέο διετές συμβόλαιο στον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι είχε αφήσει… πεινασμένους τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη σεζόν, αλλά μετά από την περίοδο προσαρμογής οι Γάλλοι φίλαθλοι βλέπουν φέτος τον αληθινό και υπέροχο «ψύλλο».

Χθες (29/10), στη νίκη (4-3) απέναντι στην Τρουά, ο Αργεντινός σταρ τελείωσε ξανά τον αγώνα μ΄ ένα γκολ και μια ασίστ, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε «υπογράψει» δύο γκολ και άλλες τόσες ασίστ στο εμφατικό 7-2 με τη Μακάμπι Χάιφα.

Η κατάσταση του Μέσι ενθουσιάζει τους πάντες στο Παρίσι και, πάνω απ’ όλα, δημιουργεί προσδοκίες για το Champions League, ειδικά αφού ο ηγέτης της «Αλμπισελέστε» μπορεί επίσης να υπολογίζει σε έναν Νεϊμάρ σε φόρμα κι έναν πάντα αποφασιστικό Κιλιάν Μπαπέ.

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες ο καταλανικός Τύπος ανέφερε έντονο ενδιαφέρον της Μπάρτσα να επαναπατρίσει τον κορυφαίο παίκτη στην Ιστορία της. Ένα ενδιαφέρον στο οποίο ο Μέσι δεν είναι αναίσθητος, ειδικά όταν το συμβόλαιό του λήγει τον προσεχή Ιούνιο.

Προς το παρόν ο Αργεντινός δεν έχει ανταποκριθεί στα αιτήματα του πρώην συλλόγου του, επειδή θέλει να περιμένει μέχρι το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου για να εξετάσει το μέλλον του.

Τα ΜΜΕ της Καταλονίας αποκαλύπτουν νέα στοιχεία για το συμβόλαιο του Μέσι. Η Sport, συγκεκριμένα, αναφέρει πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θέλει πια να ασκήσει την οψιόν για ένα επιπλέον έτος που υπάρχει στη συμφωνία που υπογράφηκε το 2021 αλλά επιδιώκει ένα πιο μακροχρόνιο συμβόλαιο, δηλαδή δύο επιπλέον χρόνια.

Η διοίκηση της Παρί είναι πεπεισμένη ότι ο Αργεντινός άσος έχει ακόμα αρκετές καλές σεζόν μπροστά του και είναι έτοιμος για όλα. Σε άλλο άρθρο, τα ΜΜΕ προκαλούν ακόμη και οικονομικά επιχειρήματα για να πείσουν τον παίκτη, ο οποίος ήδη κερδίζει 41 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και ως εκ τούτου θα μπορούσε να λάβει μια ωραία αύξηση.

Τον Μέσι περιμένει ένας ωραίος μισθός, με τον οποίο κανείς δεν θα μπορούσε να ταιριάξει στην Ευρώπη ή στον κόσμο. Πίσω από όλα αυτά δεν κρύβεται μόνο η αθλητική πλευρά, η οποία φυσικά είναι σημαντική. Αλλά πάνω από όλα, η Παρί θέλει να βεβαιωθεί ότι θα είναι η τελευταία ομάδα του Μέσι, κάτι που θα ενίσχυε επίσης το γόητρο, την εικόνα και την Ιστορία της.

Για να τελειώσει όμως ο κορυφαίος παίκτης της Γης την καριέρα του στο Παρίσι και να μπορέσει να αφήσει την ποδοσφαιρική του κληρονομιά εκεί θα πρέπει να υπάρχει κάτι πολύ όμορφο και σημαντικό για να τον κρατήσει, ενώ σε κάθε περίπτωση την τελευταία λέξη θα την έχει εκείνος…

naftemporiki.gr