Skip to main content

Ο ΟΦΗ παρουσίασε τον Νταμπράουσκας

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Ηράκλειο της Κρήτης σήμερα (25/10), με τον Λιθουανό τεχνικό να δηλώνει αισιόδοξος πως θα αλλάξει την αγωνιστική εικόνα του ΟΦΗ. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και σας βλέπω όλους. Είναι μια ωραία ημέρα για να γίνω μέλος της οικογένειας του ΟΦΗ. Είναι η πρώτη φορά που εργάζομαι σε μια πολύ όμορφη χώρα, όπως είναι η Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι ο ΟΦΗ αντιπροσωπεύει την Κρήτη και είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Πιστεύω σε αυτό το πρότζεκτ που θα είναι πολύ καλό και θα βοηθήσει το ποδόσφαιρο,» είπε στις πρώτες δηλώσεις του ο Νταμπράουσκας. 

Ο 45χρονος προπονητής αφίχθη από χθες (24/10) στην Κρήτη, όμως η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας μαζί του σήμερα, την ημέρα δηλαδή της προγραμματισμένης παρουσίασής του. Ο Νταμπράουσκας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το 2024 με τον ΟΦΗ.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΦΗ, Μηνάς Λυσάνδρου, είπε για το νέο τεχνικό της ομάδας: «Είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής που συνδυάζει τη γνώση, την εμπειρία και τη φιλοδοξία και είναι τρία στοιχεία που μας κάνουν να νιώθουμε χαρούμενοι και αισιόδοξοι για την επόμενη ημέρα του ΟΦΗ». 

Ο κ. Λυσάνδρου εξήγησε για την επιλογή ενός ξένου προπονητή: «Στην εισαγωγή μου μίλησα για τα χαρακτηριστικά που θεωρούμε ότι πρέπει να συγκεντρώνει ο προπονητής του ΟΦΗ. Στις επιλογές μου δεν υπάρχει κάποια αφοριστική μέθοδος ή κάποια διάκριση. Η καλύτερη επιλογή ήταν ο κύριος Νταμπράουσκας. Δεν υπήρχε απόφαση αλλαγής προπονητή πριν από έναν μήνα».