Skip to main content

Ασταμάτητος ο Βόλος πέρασε και από το Περιστέρι

Ο Βόλος έδωσε συνέχεια στην εφετινή εντυπωσιακή πορεία του, καθώς ο επίσης φορμαρισμένος Ατρόμητος δεν κατάφερε να ανακόψει την πορεία των Θεσσαλών, κι ας έπαιζε στην έδρα του.

Η ομάδα της Μαγνησίας πέρασε νικηφόρα με 2-0 (και) από το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, έφτασε τις έξι συνεχείς νίκες (μαζί με τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ιωνικό), τις επτά συναντήσεις αήττητη (έξι στο πρωτάθλημα) και στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, με παιχνίδι περισσότερο.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων, αντίθετα, έχασε για δεύτερη συνεχή αγωνιστική στο πρωτάθλημα, καθώς είχε προηγηθεί το 0-1 απέναντι στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αφού αντιπαρήλθε «αναίμακτα» το καλό ξεκίνημα του Ατρόμητου, ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 40ό λεπτό: μετά απί πίεση η μπάλα ήρθε στην κατοχή του Κεσχρίντα που πλάσαρε, ο Γιαννιώτης απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο Ντέλετιτς «έγραψε» το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Κόουλμαν μπήκε δυνατά στο γήπεδο με στόχο να ισοφαρίσει γρήγορα. Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 52΄ με τον Φριντζόνσον, ο οποίος στο τετ-α-τετ με τον Κλέιμαν πλάσαρε πάνω στον γκολκίπερ του Βόλου.

Όμως, ενώ οι γηπεδούζοι πίεζαν στο 54΄ ο Βόλος πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, όταν από γύρισμα του Τσοκάνη ο Φερνάντες δε δυσκολεύτηκε από το ύψος του πέναλτι να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-2.

Ο Ατρόμητος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 63΄, με τον Κλωναρίδη να βρίσκει το δοκάρι του Κλέιμαν κι αφού η μπάλα βρήκε όσο χρειαζόταν στα χέρια του τερματοφύλακα για να μην καταλήξει στα δίχτυα.