Skip to main content

Η Τσέλσι περιμένει το πράσινο φως για το νέο «Στάμφορντ Μπριτζ»

Η Τσέλσι σκοπεύει να ξεκινήσει σχέδια για την ανάπλαση του «Στάμφορντ Μπριτζ» εντός του επόμενου έτους, δήλωσε ο συνιδιοκτήτης Τζόναθαν Γκόλντσταϊν στην Daily Mail.

Ο επιχειρηματίας είναι ένας από τους πολλούς επενδυτές που αποτελούν μέρος της κοινοπραξίας με επικεφαλής τον Αμερικανό μεγιστάνα Τοντ Μπόιλι, ο οποίος ανέλαβε το σύλλογο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Ο Γκόλντσταϊν παραδέχτηκε ότι η ομάδα του Λονδίνου αναζητεί να λάβει πολεοδομική άδεια για την ανακαίνιση του γηπέδου της εντός των επόμενων 12 μηνών.

«Εξετάζουμε πολύ προσεκτικά τη δυνατότητα ανακατασκευής του “Στάμφορντ Μπριτζ”. Η διαδικασία σχεδιασμού θα ξεκινήσει μέσα στον επόμενο χρόνο και ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση θα τη στηρίξει και θα τη δει ως μοχλό ανάπτυξης», είπε.

«Είναι ένα μεγάλο έργο και συμμετέχουν πολλοί άνθρωποι. Θα προχωρήσουμε μπροστά γιατί πιστεύουμε στην επιχείρηση, στην Τσέλσι και στην περιοχή. Γνωρίζουμε ότι, με την πάροδο του χρόνου, το “Στάμφορντ Μπριτζ” χρειάζεται μια ανάπλαση».

Και πρόσθεσε: «Το μόνο πρόβλημα βέβαια είναι η διαχείριση των επιτοκίων, γιατί το κάνει πολύ πιο ακριβό στην ανάπτυξή του. Μέχρι σήμερα, τρία κρατικά επενδυτικά ταμεία μάς είπαν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται σε αναμονή. Προτιμούν να παρακολουθούν και να περιμένουν».

naftemporiki.gr