Skip to main content

Όλα «μηδέν» στην Τρίπολη για Αστέρα και Παναιτωλικό

Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της αρκαδικής πρωτεύουσας, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι που η ποιότητα ήταν αντίστοιχη του 0-0.

Οι αντίπαλοι μοιράστηκαν από ένα βαθμό, αλλά οι φιλοξενούμενοι, που δεν είχαν διαθέσιμο τον (τιμωρημένο) πρώτο σκόρερ τους (Καρέλης), έφυγαν ικανοποιημένοι καθώς έμειναν κοντά στην πρώτη εξάδα κι άφησαν τους Αρκάδες 3 βαθμούς πίσω τους.

Σε ένα από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια της Super League η πρώτη φάση καταγράφηκε μόλις στο 27ο λεπτό, με τον Μόρσεϊ να βρίσκει με κεφαλιά τον Κολοβό που σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Μουνάφο αλλά ο Παπαδόπουλος δεν ξεγελάστηκε.

Αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49΄ ο Ατιένζα αστόχησε εξ επαφής με προβολή, μετά από φάουλ του Μπαρτόλο.

Ένα σουτ του Άλβαρες στο 64΄ αστόχησε κι εκείνο του Μάρτσενσον στο 77΄ μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Νέο σουτ, του Ιγκλέσιας στο 84΄ αλλά και η ατομική προσπάθεια του Ριέρα στο επόμενο λεπτό δεν είχαν αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.