Skip to main content

Ντεμπούτο με νίκη για τον Μίτσελ με «ντοπιέτα» Μπακαμπού

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Ολυμπιακό, που στο ντεμπούτο του Μίτσελ στον πάγκο του νίκησε στο Φάληρο με 2-0 τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Σεντρίκ Μπακαμπού.

Ο Μαρσέλο ήταν για πρώτη φορά στην αποστολή αλλά έμεινε στον πάγκο (όπως και ο Πασχαλάκης), παρά την απαίτηση του κοινού να μπει έστω στα τελευταία λεπτά, ενώ την πρώτη εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα έκανε ο Σαμασέκου.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε σχήμα 4-4-2, με Ελ Αραμπί – Μπακαμπού επιθετικούς και τον Βρουσάι ως δεξιό μέσο, με τον Μπιέλ να μένει στον πάγκο.

Η πρώτη μεγάλη φάση δημιουργήθηκε στο 30΄, με τη σέντρα του Ρέαμπτσουκ την κεφαλιά του Μπακαμπού και τη μεγάλη απόκρουση του Γιαννιώτη, ο οποίος στο 38΄ σταμάτησε και το πέναλτι του Ελ Αραμπί, που καταλογίστηκε σε χέρι του Ροτάριου από σέντρα του Μασούρα.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όμως δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο απέναντι στον Μπακαμπού, που ευστόχησε από τα 11 βήματα στο πέναλτι που είχε κερδίσει ο ίδιος από τον Κιβρακίδη. 

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την έναρξή του ο Βαλμπουενά αντικατέστησε τον Ελ Αραμπί και ο Μίτσελ άλλαξε το σχήμα σε 4-2-3-1, με τον Τζολάκη να κρατάει το προβάδισμα σε κεφαλιά του Φριντζόνσον.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 68΄ ο Μπακαμπού από κάθετη μπαλιά του Βαλμπουενά, αλλά στη φάση αυτή τραυματίστηκε και λίγο αργότερα αποχώρησε, έχοντας κάνει σπουδαία δουλειά στο ντεμπούτο του ως βασικός.