Skip to main content

«Πύρρειος» νίκη για τον Παναθηναϊκό στη Λαμία και 8/8

Ο Παναθηναϊκός δεν σταμάτησε ούτε στη Λαμία, νίκησε 2-0 χάρη σε γκολ των Παλάσιος και Σάντσες και έκανε το 8/8 στο φετινό πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που άφησε πολλές «πληγές» στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος είδε τους Αϊτόρ, Τσέριν, Ιωαννίδη, Παλάσιος και Τρουιγιέ να γίνονται αναγκαστικές αλλαγές και να είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι με τον Άρη.

Μάλιστα, Ιωαννίδης και Τρουιγιέ φαίνεται πως έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές σε μύτη και γόνατο αντίστοιχα και χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο!

Στο πρώτο μέρος, οι «πράσινοι» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, περιόρισαν την Λαμία σε παθητικό ρόλο και στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαν τρεις καλές στιγμές. Μία με τον Αϊτόρ και δύο με τον Παλάσιος που δεν κατάφεραν να βρουν στόχο.

Η υπεροχή του «τριφυλλιού» καρποφόρησε στο 24′ όταν ο Μπερνάρντ με κάθετη πάσα βρήκε τον Παλάσιος και ο Αργεντινός εξτρέμ άνοιξε το σκορ για το «τριφύλλι» με πολύ όμορφο «τσίμπημα» της μπάλας. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο μία φορά, με ένα σουτ του Μανούσου στο 42′ που πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είδαν τους Αϊτόρ, Τσέριν και Ιωαννίδη να γίνονται αναγκαστικές αλλαγές αλλά παρόλα αυτά κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ και να… καθαρίσουν το ματς. Έπειτα από κόρνερ του Μπερνάρντ στο 73′, ο Σάντσες πήρε την κεφαλιά, ο Σαράνοφ απέκρουσε αλλά ο Αργεντινός μπακ με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 2-0!

Οι τραυματισμοί για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς δεν σταμάτησαν εκεί. Έξω ο Παλάσιος, έξω και ο Τρουιγιέ με φόβους για μεγάλη ζημιά στο γόνατο. To «τριφύλλι» συνέχισε με δέκα, ενώ με δέκα έμεινε και η Λαμία λόγω χτυπήματος του Σλίβκα στο κεφάλι στο 82′.

Επί της ουσίας ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε πολύ λίγα λεπτά, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει ουσία, να κρατά το 2-0 και να κάνει το 8/8 στο φετινό πρωτάθλημα.