Skip to main content

Ο Τσάβι θέλει εκδίκηση από την Ίντερ

Η Μπαρτσελόνα παίζει μία από τις τελευταίες ζαριές πρόκρισης στους «16» του Champions League στο αυριανό παιχνίδι με την Ίντερ.

Οι Καταλανοί θέλουν πάση θυσία την νίκη και ο προπονητής του συλλόγου, Τσάβι, μίλησε για τελικό, στον οποίο οι παίκτες του θα πρέπει να δώσουν και την ζωή τους!

«Για μας το παιχνίδι είναι σαν ένας τελικός και για αυτό θα δώσουμε τη ζωή μας για να μείνουμε μέσα στη μάχη της πρόκρισης.

Σίγουρα δεν είναι ωραίο που έχουμε βρεθεί σε αυτή την κατάσταση αλλά έχουμε την ποιότητα για να τα πάμε καλά και να βγούμε έξω από αυτήν.

Ποντάρουμε πολλά στην ώθηση που θα μας δώσει το κοινό του Καμπ Νόου, που θα πρέπει να είναι ένα ηφαίστειο. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για εκδίκηση μετά από όλα αυτά που συνέβησαν στο Μεάτσα» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Περιμένω ένα παιχνίδι παρόμοιο με αυτό του Μιλάνου, το φυσιολογικό είναι να αμυνθούν χαμηλά. Θα πρέπει να είμαστε γενναίοι και να παίξουμε επιθετικά, είναι τελικός για μας και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους.

Χάσαμε στο Μόναχο και στο Μιλάνο, ελπίζουμε να έχουμε μία μαγική νύχτα με τη βοήθεια των οπαδών μας. Αν θα υπογράψω για το 1-0; Όχι, θα μου άρεσε το 2-0. Εάν με βάλετε να επιλέξω, καλύτερο το 2-0».