Skip to main content

Πρώτη νίκη του Βόλου στο Αγρίνιο και δεύτερη θέση

Ο Βόλος νίκησε τον Παναιτωλικό με 3-2 στο Αγρίνιο, ύστερα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και μέσα από μια μεγάλη ανατροπή, καθώς οι Θεσσαλοί είχαν βρεθεί να χάνουν 0-2 στο 16΄.

Η συνάντηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, που μόλις στο 4ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με μακρινό πλασέ του Σεγκέλια, που «κρέμασε» τον εκτός εστίας Κλέιμαν.

Ο Παναιτωλικός διπλασίασε στο 16΄, όταν μετά το σουτ του Νταγκό η μπάλα βρήκε στο τακούνι του Εσκοβάλ και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Στη συνέχεια όμως η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο Στεργιάκης απέκρουσε ενστικτωδώς την κεφαλιά του Οζέγκοβιτς στο 21΄, αλλά έξι λεπτά αργότερα ο Τσοκάνης μείωσε με δυνατό αριστερό σουτ, ενώ ο ίδιος ισοφάρισε στο 35΄ με κεφαλιά.

Σαν να μην έφτανε η ψυχρολουσία του 2-2, ο Καρέλης κλώτσησε τον Εσκοβάλ μετά από μαρκάρισμα του αντιπάλου του και αποβλήθηκε στο 44΄, αφήνοντας τα «καναρίνια» με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο.  

Αν σε αυτό προστεθεί και ο τραυματισμός του δραστήριου κι επικίνδυνου Νταγκό, που αποχώρησε σε φορείο, η κατάσταση έγινε ακόμη πιο περίπλοκη για τους γηπεδούχους.  

Στο 78΄, σε φαινομενικά ακίνδυνη σέντρα, ο 23χρονος Στεργιάκης που έκανε ντεμπούτο σήμερα, έχασε την μπάλα και ο Κούτσιας σημείωσε το πρώτο τέρμα του για τον Βόλο, χαρίζοντας στην ομάδα του την πρώτη νίκη της στο Αγρίνιο και φέρνοντάς την, προσωρινά, στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.