Skip to main content

«Πάρτι» της Καραμπάχ στο Καραϊσκάκη, 3-0 τον Ολυμπιακό

Ακόμη μία ήττα στους ομίλους του Europa League για τον Ολυμπιακό, ο οποίος ηττήθηκε 3-0 από την Καραμπάκ μέσα στο Καραϊσκάκη, δεχόμενος όλα τα γκολ μέσα σε είκοσι λεπτά.

Οι ”ερυθρόλευκοι” πλήρωσαν δύο πράγματα. Την επιθετική τους δυστοκία αλλά πάνω από όλα την κάκιστη ανασταλτική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της αμυντικής γραμμής.

Κάθε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων… μύριζε γκολ και η βραδιά ήταν εφιαλτική για την ομάδα του Πειραιά, με τον κόσμο να φωνάζει «βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από εδώ», στο φινάλε του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι είχε εκρηκτικό ρυθμό, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω και η μία σπουδαία ευκαιρία διαδέχονταν την άλλη. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στο 4′ με τον Ζουμπίρ αλλά το VAR ακύρωσε το γκολ ορθά ως οφ-σάιντ.

Ο Ολυμπιακός… απάντησε στο 12′ με την εκτέλεση φάουλ του Μπιέλ που έδιωξε ο Μαγκομενταλίγεφ σε κόρνερ. Στο 17′ o Σισέ από καλή θέση σούταρε άουτ και πέντε λεπτά αργότερα ο Εμβιλά πάνω στη γραμμή γλίτωσε τον Ολυμπιακό από την παραβίαση της εστίας έπειτα από προσπάθεια του Οβούσου.

Ροντρίγκες και Ουί Τζο νικήθηκαν από τον πορτιέρε των Αζέρων ενώ στο 36′ η κεφαλιά του Σισέ απομακρύνθηκε λίγο πριν την γραμμή του τέρματος της Καραμπάκ. Στο 42′ ο Μπιέλ δεν τελείωσε καλά την φάση μετά την σέντρα του Άβιλα.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε και ο Μίτσελ έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Μαρσέλο, στο ντεμπούτο του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η Καραμπάχ συνέχιζε να είναι απειλητική στο ανοιχτό γήπεδο και στο 68′ ο Κάντι έκανε την ασίστ και ο Οβούσου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 75′ ο Τζολάκης κράτησε τον Ολυμπιακό στο ματς με επέμβαση σε ενέργεια του Κάντι.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση αλλά στο 82′ ένα τραγικό λάθος του Σισέ, έδωσε την ευκαιρία στον Βέσοβιτς για τετ α τετ με τον Τζολάκη, τον πέρασε και έγραψε το 2-0!

H Kαραμπάχ, πάντως, δεν σταμάτησε εκεί και στο 87′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της με τον Σειντάγιεφ να διαμορφώνει το τελικό 3-0 με τρομερό σουτ.

Έπειτα από αυτή την ήττα, την τρίτη σε ισάριθμες αγωνιστικές, οι ”ερυθρόλευκοι” ψάχνουν ένα θαύμα για να περάσουν στον επόμενο γύρο του Europa League ενώ θα πρέπει να αλλάξουν θεαματικά την εικόνα τους, ώστε να διεκδικήσουν τουλάχιστον την τρίτη θέση που οδηγεί στο Conference League.