Skip to main content

O Γκατσίνοβιτς και το ιστορικό του γκολ στην OPAP Arena

Το όνομα του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς θα μείνει για πάντα στην ιστορία της ΑΕΚ, καθώς το υπέροχο γκολ που πέτυχε για το 1-0 απέναντι στον Ιωνικό, ήταν το πρώτο στην OPAP Arena και γι΄ αυτό δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση.

Ως εκ τούτου ο Σέρβος μέσος έγινε αντικείμενο συζήτησης στην πατρίδα του και παραχώρησε συνέντευξη στη «Glas Srpska».

Μεταξύ άλλων μίλησε για τα συναισθήματά του, τα κεράσματα από τους οπαδούς και τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση».

«Τα συναισθήματά μου είναι πραγματικά ξεχωριστά. Αυτός ο αγώνας συζητιέται εδώ και ημέρες λόγω του νέου γηπέδου, που φαίνεται υπέροχο.

Είμαι στον σύλλογο για λίγο καιρό, αλλά ξέρω τι σημαίνει η ΑΕΚ για τους οπαδούς της και πώς περίμεναν αυτή τη στιγμή. Ο αγώνας ήταν διαφορετικός από τους άλλους και είμαι πολύ χαρούμενος που κατά κάποιο τρόπο μπήκα στην ιστορία του συλλόγου» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές οι οπαδοί πληρώνουν ένα ποτό ή μεσημεριανό γεύμα όταν σε βλέπουν σε ένα εστιατόριο. Είναι απίστευτο πόσο δεμένοι είναι με το κλαμπ.

Ευτυχώς πήγαμε στο γήπεδο με το λεωφορείο, οπότε ξεπεράσαμε τον κόσμο πιο εύκολα. Αν είχαμε πάει χωριστά, θα ήταν πολύ πιο περίπλοκα. Είναι υπέροχο που οι οπαδοί αντιδρούν έτσι. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα την ΑΕΚ».