Skip to main content

O Μπέλινγκχαμ «σνομπάρει» την Premier League για χάρη της Ρεάλ

Ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ θα είναι αναμφίβολα μία από τις «ατραξιόν» της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου το 2023, καθώς οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ευρώπης βρίσκονται σε τροχιά γύρω από τον αστερισμό του.

Ο ίδιος, χωρίς πάντως να έχει τοποθετηθεί, φέρεται να προτιμά τη Ρεάλ Μαδρίτης: Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Μπέλινγκχαμ, μια τριάδα που θα έκανε την Ευρώπη να «τρέμει» για αρκετά χρόνια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας Marca, ο έφηβος μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα μπορούσε να «σνομπάρει» τους μεγαλύτερους συλλόγους της Premier League για να ενταχθεί στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας.

Ο 19χρονος άσος θα μπορούσε να αποκρούσει τις προτάσεις και από τους δύο συλλόγους του Μάντσεστερ, καθώς επίσης και των Τσέλσι, Λίβερπουλ.

Ο Κασεμίρο έφυγε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Λούκα Μόντριτς και ο Τόνι Κρος έχουν συμβόλαια που λήγουν τον ερχόμενο Ιούνιο, οπότε η Ρεάλ Μαδρίτης χτίζει το μέλλον.

Ο Ορελιέν Τσουαμενί πήρε τη θέση του Βραζιλιάνου, ο Εντουάρντο Καμαβινγκά ήρθε για τον Κροάτη ή τον Γερμανό και η Ρεάλ ξεκινά νέο κύκλο.

Ο τελευταίος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από την άφιξη, το επόμενο καλοκαίρι, του Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την Ντόρτμουντ.

Σε ηλικία μόλις 19 ετών έχει ήδη περισσότερους από 150 επαγγελματικούς αγώνες. Έχει φτάσει τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και έχει ήδη 17 με την Εθνική Αγγλίας.

Εμφανίστηκε ως πραγματικό φαινόμενο από το ντεμπούτο του στην Μπέρμιγχαμ Σίτι, σε ηλικία μόλις 16 ετών κι έκτοτε ανταποκρίνεται θετικά στις προσδοκίες.

Με τη γερμανική ομάδα έχει συμβόλαιο έως το 2025, αλλά θα μπορούσε να φύγει από τη Σουηβία νωρίτερα από το αναμενόμενο. 

Για να μην αυξηθεί σημαντικά το ποσό μιας πιθανής συναλλαγής, η Ρεάλ έχει ζητήσει από τον Μπέλινγκχαμ να μην επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Ντόρτμουντ.

Ο παίκτης αυτή τη στιγμή έχει ρήτρα αποδέσμευσης που ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια ευρώ. Ενδιαφερόμενος για αρκετά χρόνια, ο σύλλογος της Μαδρίτης σχεδίαζε να κινηθεί αυτό το καλοκαίρι.

Αλλά η υπογραφή του Τσουαμενί και το σίριαλ με την υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ εμπόδισαν την ουσιαστική συζήτηση. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον παίκτη και είναι σίγουρη για το θέμα.

Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχει τον ανταγωνισμό, ιδιαίτερα από τη Λίβερπουλ, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Άγγλο διεθνή.

naftemporiki.gr