Skip to main content

Η OPAP Arena πήρε άδεια λειτουργίας

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/9) η πολύωρη τελική επιθεώρηση στην «Αγιά Σοφιά OPAP Arena», με τα νέα να είναι πολύ ευχάριστα για την ΠΑΕ ΑΕΚ και τους απανταχού φίλους της, καθώς η εγκατάσταση είναι έτοιμη προς χρήση.

Τα αρμόδια κλιμάκια της Πυροσβεστικής και της Περιφέρειας Αττικής είχαν πιάσει δουλειά από το πρωί, εξετάζοντας λεπτομερώς κάθε τι που αφορά στην ασφάλεια και τα προβλεπόμενα μέτρα στο νέο σπίτι της Ένωσης.

Επόμενο βήμα στη διαδικασία ήταν η σύνταξη του επίσημου πορίσματος, για να ενημερωθούν τελικώς οι «κιτρινόμαυροι» απόψε από την Περιφέρεια ότι το γήπεδο είναι έτοιμο προς λειτουργία, καθώς η εισήγηση για την άδεια είναι θετική και απομένουν μόνο οι υπογραφές από την Περιφέρεια Αττικής για να επικυρωθεί και τυπικά.

Έτσι, η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει τα επίσημα εγκαίνια του νέου γηπέδου όπως έχουν προγραμματιστεί την επόμενη Παρασκευή (30/9, 20:00), ενώ θα ακολουθήσει τρεις ημέρες αργότερα (3/10) ο πρώτος αγώνας της Ιστορίας στην «Αγιά Σοφιά», με αντίπαλο τον Ιωνικό.