Skip to main content

Ο Ρονάλντο θα συνεχίσει τουλάχιστον ως το EURO 2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε ότι η φιλοδοξία του παραμένει «μεγάλη» στα 37 χρόνια του και πως σκοπεύει να συνεχίσει την καριέρα του τουλάχιστον μέχρι το Euro 2024.

«Το ταξίδι μου δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θέλω να είμαι παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο (2022) και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2024)», είπε ο CR7, ο οποίος έλαβε το βραβείο Quinas de Ouro ως πρώτος σκόρερ της Εθνικής ομάδας, από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας.

«Έχω μεγάλο κίνητρο. Η φιλοδοξία μου είναι μεγάλη», πρόσθεσε ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, που παραμένει ο πυλώνας της Πορτογαλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (20 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου).

Ο Πορτογάλος αρχηγός μετρά έως τώρα 189 συμμετοχές και κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ σκοραρίσματος σε Εθνική ομάδα, με 117 γκολ. Εάν επιβεβαιωθεί η παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, θα παίξει εκεί το 10ο μεγάλο διεθνές τουρνουά του.

Επιστρέφοντας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2021, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ένα περίπλοκο ξεκίνημα στη σεζόν 2022-23, λόγω και του «υποβιβασμού» του στον πάγκο από το νέο προπονητή των «Κόκκινων Διαβόλων», Έρικ τεν Χαγκ.

naftemporiki.gr