Skip to main content

Επιτέλους νίκη για την Έβερτον

Ο Νιλ Μοπέ σφράγισε την πρώτη νίκη της Έβερτον στο εφετινό πρωτάθλημα της Αγγλίας, σκοράροντας στο 53ο λεπτό το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο «Γκούντισον Παρκ» απέναντι στη Γουέστ Χαμ, για την 8η αγωνιστική ημέρα.

Μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (18/9) τα «ζαχαρωτά» μετρούσαν τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, με αποτέλεσμα η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ να παραπαίει στις τελευταίες θέσεις.

Πλέον εκεί ανήκουν τα «Σφυριά», που με τη σημερινή ήττα κατέχουν την προτελευταία θέση με απολογισμό πέντε ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη.

Νωρίτερα, η Άρσεναλ επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο Μάντσεστερ από τη Γιουνάιτεντ κι ανάκτησε την πρώτη θέση στην Premier League.

Οι «Κανονιέρηδες» νίκησαν άνετα με 3-0 (17΄ Σαλίμπα, 28΄ Ζεσούς, 49΄ Βιέιρα) εκτός έδρας την Μπρέντφορντ και με 18 βαθμούς έχουν έναν περισσότερο από Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ.

Στο 90΄ ο τεχνικός των Λονδρέζων, Μίκελ Αρτέρα, έστειλε στο παιχνίδι τον Ίθαν Νουανέρι, που σε ηλικία 15 ετών και 181 ημερών έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής της Ιστορίας που «έγραψε» συμμετοχή σε αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.