Skip to main content

Ο Μπόιλι θέλει All Star Game και στην Premier League

Ο νέος πρόεδρος της Τσέλσι, ο Αμερικανός Τοντ Μπόιλι, πρότεινε την Τρίτη (13/9) την ιδέα ενός αγώνα που θα συγκέντρωνε τους καλύτερους παίκτες της Premier League και θα διεξαγόταν ανάμεσα σε μια ομάδα από τον βορρά και μια ομάδα από τη νότια Αγγλία, όπως το αμερικανικό All Star Game.

«Πιστεύουμε ότι θα μπορούσαμε εύκολα να έχουμε ένα παιχνίδι All-Star που θα φέρνει αντιμέτωπες μια ομάδα από τον Βορρά με μια ομάδα από τον Νότο, κι αυτό θα μπορούσε να ωφελήσει οικονομικά ολόκληρη την Premier League​», είπε ο Μπόιλι σε ένα φόρουμ στη Νέα Υόρκη.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας, ο οποίος έχει επίσης μετοχές στους Λος Άντζελες Ντότζερς (μπέιζμπολ) και Λέικερς (μπάσκετ), ανέφερε ότι έχει ήδη παρουσιάσει την ιδέα στους ομολόγους του στην Premier League.

«Ο κόσμος θέλει περισσότερα χρήματα για ολόκληρη την πυραμίδα του αγγλικού ποδοσφαίρου. Στο MLB All-Star Game φέτος κερδίσαμε 200 εκατομμύρια δολάρια (200 εκατομμύρια ευρώ) μόνο με μια Δευτέρα και μια Τρίτη», καυχήθηκε.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες η Major League Baseball και το NBA διοργανώνουν και τα δύο All Star Games, όπου συμμετέχουν και αναδεικνύονται οι καλύτεροι παίκτες από τις περιφέρειές τους.

Πηγή: Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων