Skip to main content

Ο Τσιμίκας υπολογίζεται για βασικός απέναντι στον Άγιαξ 

Χώρο για τον Κώστα Τσιμίκα αφήνει στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Άγιαξ (Τρίτη, 13/9) ο τραυματισμός του Άντι Ρόμπερτσον, ο οποίος θα μείνει εκτός πλάνων για κάποιες ημέρες.

Ο Σκωτσέζος μπακ αποχώρησε από το πρόσφατο παιχνίδι με τη Νάπολι με τραυματισμό στο γόνατο και δεν υπολογίζεται από τους «Κόκκινους» για τον αγώνα με τον Άγιαξ, αλλά και τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ανέφερε πως ο Ρόμπερτσον «ένιωσε καλά την ημέρα μετά τον αγώνα με τη Νάπολι, όμως είναι εκτός τουλάχιστον μέχρι την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες», ενώ κάποια ρεπορτάζ αναφέρουν πως ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερο καιρό για να αναρρώσει πλήρως.

Αυτό σημαίνει πως ο Ρόμπερτσον θα έχανε σίγουρα και τον αγώνα που ήταν προγραμματισμένος για την προσεχή Κυριακή (18/9) με την Τσέλσι, αν αυτός δεν αναβαλλόταν λόγω της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η λογική λέει πως δεν υφίσταται ερώτημα για τον αντικαταστάτη του 28χρονου, αφού ο Κώστας Τσιμίκας είναι ο μόνος που μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια στην θέση, ενώ τελευταία έχει σηκώσει «κύμα» υποστηρικτών που τον θέλουν να ξεκινά ακόμη και όταν ο Ρόμπερτσον είναι διαθέσιμος, αφού ο Έλληνας έχει δείξει καλά δείγματα όσες φορές κλήθηκε φέτος να αγωνιστεί.