Skip to main content

Ο Βόλος «έκλεψε» τον βαθμό στο Φάληρο

Ο Ολυμπιακός μετά την Τρίπολη έχασε άλλους δύο βαθμούς, αυτή τη φορά εντός έδρας, καθώς ο Βόλος έφυγε από το Φάληρο με ισοπαλία (1-1), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. 

Από τους γηπεδούχους έλειψε σε άλλο ένα παιχνίδι το γκολ, με τις χαμένες ευκαιρίες τους να προδίδουν εν πολλοίς έλλειμα ψυχολογίας. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό τους στο β΄ ημίχρονο αλλά είδαν την τύχη να τους γυρίζει την πλάτη (2 δοκάρια) και τον Ντε Λα Φουέντε να αναδεικνύεται σε μοιραίο παίκτη τους.

Το ξεκίνημα ήταν δυνατό για τους γηπεδούχους, που στο 3ο λεπτό είδαν τον Μασούρα να φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Βόλου κι εν τέλει να γυρίζει στον Εμβιλά ο οποίος σούταρε δυνατά από μακριά, με τον Κλέιμαν να αποκρούει.

Οι Θεσσαλοί φάνηκαν για πρώτη φορά επιθετικά στο 19΄, με το τεχνικό σουτ του Φερνάντες να περνά άουτ, ενώ στο 29΄ έφτασαν στο γκολ, από ενέργεια του Φερνάντες και ασίστ στον Οζέγκοβιτς.

Το β΄ ημίχρονο ήταν μονόλογος του Ολυμπιακού. Στο 54΄ ο Μπόουλερ βρήκε στην περιοχή τον Βαλμπουενά που σούταρε μόλις άστοχα, ενώ στο 70΄ στη σέντρα του Βαλμπουενά η καρφωτή κεφαλιά του Κούντε έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν.

Στο 76΄ η ασφυκτική πίεση απόδωσε, με τον Ελ Αραμπί να νικά τον Κλέιμαν με αριστερό πλασέ και να κάνει το 1-1. Στο 88΄ ο Ολυμπιακός έχασε απίστευτη ευκαιρία για την ανατροπή, όταν ο Ντε λα Φουέντε σε τετ α τετ έστειλε την μπάλα άουτ.

Ο ίδιος αναδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του, όταν στο 90΄+6 σχεδόν όλοι οι παίκτες σταμάτησαν χωρίς να υπάρχει σφύριγμα και ο Αμερικανός επιθετικός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από πολύ κοντά.

naftemporiki.gr