Skip to main content

Σούπερ Παναιτωλικός, νίκησε 3-1 τον Άρη

Μεγάλη νίκη για τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 1. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση, νίκησε 3-1 τον Άρη στο Αγρίνιο και πήρε το πρώτο «τρίποντο» της χρονιάς. Πρωταγωνιστής για τον «Τίτορμο», ο Ντουάρτε που έκανε σπουδαίο παιχνίδι.

Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και μόλις στο 15′ άνοιξε το σκορ. Μετά από ωραία μπαλιά του Ντίας, ο Σενγκέλια από δεξιά πάτησε στην περιοχή και με ωραίο σουτ νίκησε τον Κουέστα για το 1-0. Η… απάντηση του Άρη, όμως, ήταν άμεση. Με τον κορυφαίο του παίκτη, τον Πάλμα, έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 21′. Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα πέρασε τον Κορνέλιους και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Οι γηπεδούχοι, πάντως, θα μπορούσαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φλόρες βρήκε στο δοκάρι στο 34′.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης απείλησε με τον Ιτούρμπε που σούταρε πάνω στον Ανέστη αλλά ο Παναιτωλικός ήταν εκείνος που στο 63′ έκανε το 2-1. Ο Καρέλης με κεφαλιά προ κενής εστίας έβαλε μπροστά και πάλι τα «καναρίνια» ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Έλληνας φορ πέρασε τον Κουέστα αλλά σούταρε άουτ! Στο 70′ έχασε ακόμη ένα τετ-α-τετ για να… καθαρίσει το ματς, καθώς έστειλε την μπάλα εκτός εστίας.

Ότι δεν έκανε ο Καρέλης, το έκανε ο Νταγκό στο 77′. Μετά από σέντρα του Ντουάρτε, ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 3-1, τιμώρησε τα αμυντικά λάθη των «κιτρίνων» και «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς για τον Παναιτωλικό που ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ντίας στο 93′.