Skip to main content

«Αρένα» το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας

Σε… αρένα μετατράπηκε το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, ένα 24ωρο πριν τη συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή με τους φορείς του ποδοσφαίρου, ακριβώς για το θέμα της βίας! 

Η ταυτόχρονη παρουσία των Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζου στο διοικητικό συμβούλιο, δύο ημέρες μετά τα έκτροπα στο ντέρμπι, πυροδότησε την ένταση στην αίθουσα.
 
Η κατάσταση ξέφυγε κάποια στιγμή, ακούστηκαν βαριές κουβέντες και προσβλητικές εκφράσεις και στο τέλος το Δ.Σ. διακόπηκε. Ο κ. Μαρινάκης, αποχώρησε εκνευρισμένος, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του Λεβαδειακού και του Πανιωνίου. 

Στη διάρκεια της έντασης που προκλήθηκε λόγω των γεγονότων του ντέρμπι εκτοξεύτηκαν αντικείμενα, όπως μπουκάλια με νερό και ποτήρια, ενώ υπήρξε περιστατικό χειροδικίας, όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, εις βάρος του Βασίλη Κωνσταντίνου.

Ο κ. Αλαφούζος έκανε πολύ σοβαρές καταγγελίες μετά τη διακοπή της διαδικασίας, δηλώνοντας στα ΜΜΕ ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης τού πέταξε νερό και ισχυριζόμενος ότι άνδρας της προσωπικής ασφάλειας του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός επιτέθηκε στον Κωνσταντίνου!

«Οι προκλήσεις δυστυχώς συνεχίστηκαν και σήμερα και ζήσαμε απίστευτα πράγματα. Δεχθήκαμε επίθεση και ντρέπομαι, μας έβρισαν, ενώ ο κύριος Μαρινάκης μου έριξε ένα ποτήρι νερό. Ένας μπράβος του, μάλιστα, χτύπησε τον Κωνσταντίνου» είπε ο κ. Αλαφούζος. 

«Έχουμε κάνει λάθη στον Παναθηναϊκό, αλλά προσπαθούμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Σήμερα είχαμε πολλά παραδείγματα απειλής και βίας. Τι να κάνουμε; Κάποιοι από εμάς πρέπει να εκτεθούμε στον κίνδυνο για να αλλάξουν τα πράγματα. Ζούμε σε μια δημοκρατία. Υπάρχει δικαιοσύνη και οι φορείς που πρέπει να διαχειριστούν αυτά τα θέματα είναι η αστυνομία και η δικαιοσύνη» πρόσθεσε.