Skip to main content

Πλατανιάς για πλέι οφ, 3-0 τον Αστέρα

Με ευρείας έκταση νίκη (3-0) επί του Αστέρα Τρίπολης συνδύασε ο Πλατανιάς το ορόσημο των 500 αγώνων στην ανώτατη εθνική κατηγορία του προπονητή του, Γιώργου Παράσχου.

Ο σύλλογος των Χανίων ανέβηκε στην πέμπτη θέση, με παιχνίδι περισσότερο από ΑΕΚ και Ξάνθη κι εξακολουθεί να διεκδικεί είσοδο στα πλέι οφ, ενώ οι Αρκάδες έδωσαν συνέχεια στην απογοητευτική φετινή σεζόν και με 20 βαθμούς παραμένουν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Στην πρώτη καλή προσπάθεια στο παιχνίδι, ο Πλατανιάς προηγήθηκε με τον πρώτο σκόρερ του, Γιώργο Γιακουμάκη, που πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Ντοναρούμα στο φάουλ του Μενδρινού κι από δύσκολη θέση κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ στο στο 24΄.

Στο 27΄ ο Κοκκαλάς εξουδετέρωσε το βολέ του Μάσα έξω από την περιοχή, για να ακολουθήσουν δύο ωραίες αποκρούσεις του Ντοναρούμα σε σουτ των Γιακουμάκη και Γιορέντε στο 30΄ και το 38΄.

Στο 51΄ ο Γιακουμάκης διπλασίασε με κεφαλιά, πάλι σε εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε με έξοχε αριστερό πλασέ ο Μουνάφο, στο 63ο λεπτό.