Skip to main content

Μπούργος: Ήρθαμε στο Ισραήλ για να νικήσουμε

Με στόχο τη νίκη είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει αύριο, στο Τελ Αβίβ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League , την Μακάμπι (4/8, 20:00), ο Άρης. 

Αυτό υπογράμμισε ο τεχνικός του, Χερμάν Μπούργος, στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε της τελευταίας προπόνησης των «κίτρινων» στην έδρα των Ισραηλινών.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», λακωνικά, ανέφερε: «Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Θα δείτε αύριο το πως θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε αύριο.

Για μας ο τρόπος είναι ένας, θα προσεγγίσουμε το ματς, όπως το κάνουμε πάντα, όπως το κάναμε στους αγώνες με την Γκόμελ. Θέλουμε αύριο να κερδίσουμε. Σκέφτομαι πως θα λειτουργήσουμε συνολικά ως ομάδα, όπως ξέρουμε και μπορούμε. Μιλάω για την ομάδα συνολικά και όχι μεμονωμένα για ποδοσφαιριστή. Είναι 50-50 η πρόκριση».

Σε ανάλογο πνεύμα με τον προπονητή του τοποθετήθηκε και ο Φαμπιάνο Λέισμαν. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Άρη δήλωσε:

«Έχουμε να δώσουμε αύριο ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάθε φορά χρειάζεται να είμαστε σε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ούτε τα παιχνίδια με την Γκόμελ ήταν εύκολα.

Η προηγούμενη αντίπαλός μας είχε 16-17 παιχνίδια στο ενεργητικό της, εμείς κάναμε να φαίνεται εύκολη η αντιμετώπισή της. Ήρθαν στην ομάδα αρκετά νέα παιδιά, με ποιότητα. Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Χρόνο, πλέον, δεν έχουμε από τη στιγμή που άρχισαν τα παιχνίδια. Έχουμε δουλέψει αρκετά το τελευταίο διάστημα».