Skip to main content

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα για Ντεπάι

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων κάθισαν Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, με το όνομα του Μέμφις Ντεπάι να είναι αυτό που πρωταγωνίστησε στις συζητήσεις των ανθρώπων των δύο συλλόγων, σύμφωνα με το ESPN.

Ο Ολλανδός επιθετικός, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από τη Λιόν, βρίσκεται στην λίστα των παικτών υπό παραχώρηση από το Καμπ Νου, καθώς η έλευση του Λεβαντόφσκι, μαζί με την παρουσία του Ομπαγιάνγκ και του Φεράν Τόρες που χρησιμοποιείται σαν κεντρικός επιθετικός, μικραίνουν το κομμάτι του Ολλανδού στην «πίτα»  του χρόνου συμμετοχής.

Οι Καταλανοί υπολογίζουν μεν στον Ντεπάι, όμως προτίθενται να ακούσουν με ενδιαφέρον προτάσεις, καθώς η αποχώρησή του θα μπορούσε να βοηθήσει και οικονομικά την ομάδα, που δεν έχει φοβηθεί να πραγματοποιήσει ανοίγματα στην αγορά και χρειάζεται να προσθέσει ρευστό στα ταμεία της.

Η Γιουβέντους από την άλλη, «σκανάρει» την αγορά για παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ντούσαν Βλάοβιτς στην κορυφή της επίθεσης και θα διευκολύνει την εύρεση γκολ στο ταξίδι της «Μεγάλης Κυρίας» για την επιστροφή στην κορυφή του πίνακα στο Καμπιονάτο.