Skip to main content

Ισόπαλοι Παναθηναϊκός και Βόλος στη Λεωφόρο

Στο πρώτο του φιλικό τεστ επί ελληνικού εδάφους ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Βόλο στο γήπεδο της Λεωφόρου. Το ”τριφύλλι” στις 4 Αυγούστου ξεκινά την χρονιά στα προκριματικά του Conference League με αντίπαλο την Σλάβια στη Πράγα και σε ακόμη ένα ματς αυτό το καλοκαίρι έδειξε την αδυναμία του στο να βρει το εύκολο γκολ.

Στο πρώτο μέρος το ”τριφύλλι” είχε κάκιστη εικόνα, δεν δημιούργησε καμία φάση και ο Βόλος είχε σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρει, με τον Μπρινιόλι να έχει σημαντικές επεμβάσεις και να κρατά το μηδέν στις προσπάθειες των Φερνάντες και Φαν Βέερτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός από το 46′ μέχρι και το 70′, μιας και η είσοδος του Τσέριν βελτίωσε την εικόνα των ”πρασίνων”. Οι ευκαιρίες, όμως, δεν έγιναν γκολ με τον Φώτη Ιωαννίδη να χάνει δύο φάσεις που έπρεπε να στείλει την μπάλα στο πλεκτό.

Το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να φιλοξενεί την Πέμπτη την Φόλενταμ και να περιμένει την μεταγραφική ενίσχυση στο δημιουργικό κομμάτι.

naftemporiki.gr