Skip to main content

Στη μάχη της Ευρώπης και οι ΠΑΟΚ, Άρης

Μετά τον Ολυμπιακό, που έπαιξε χθες στο Ισραήλ με τη Μακάμπι Χάιφα, τη… σκυτάλη στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA παίρνουν απόψε ΠΑΟΚ και Άρης, που ξεκινούν τη δική τους περιπέτεια στο Conference League.

Ο «Δικέφαλος» φιλοξενείται από τη Λέφσκι Σόφιας στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ» (Πέμπτη 21/7, 20:00), για το β΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, ενώ ο Άρης θα αντιμετωπίσει, ως γηπεδούχος και στα δύο παιχνίδια, την Γκόμελ (Λευκορωσία) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (21:00).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ευελπιστεί να πραγματοποιήσει μία πορεία ανάλογη της περυσινής, όταν κι έφτασε μέχρι και τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα την Πέμπτη 28/7, 20:30, ενώ δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Οι αποτυχίες απέναντι σε Μόλντε, Κόλος Κοβαλίβκα και Αστάνα τα προηγούμενα χρόνια, φαίνεται να έχουν πεισμώσει τον Άρη. Η ομάδα του Χερμάν Μπούργος είναι, στα χαρτιά, το απόλυτο φαβορί για να συνεχίσει στη διοργάνωση, ωστόσο χρειάζεται να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27/7, 21:00 και πάλι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τυπικά γηπεδούχο την Γκόμελ, αλλά κεκλεισμένων των θυρών.