Skip to main content

Διαγνώστηκε με όγκο ο Σεμπάστιαν Αλέ της Ντόρντμουντ

Σοκ στις τάξεις της Μπορούσια Ντόρντμουντ, καθώς ο 28χρονος επιθετικός Σεμπαστιάν Αλέ διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις. Ο Ιβοριανός στράικερ αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία στη προπόνηση της Δευτέρας, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και έτσι εντοπίστηκε το πρόβλημα.

Η ανακοίνωση του γερμανικού συλλόγου ανέφερε τα εξής:

«Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Σεμπαστιάν Αλέ, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει νωρίς το προπονητικό στρατόπεδο της ομάδας στο Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας λόγω ασθένειας και έχει ήδη ταξιδέψει πίσω στο Ντόρτμουντ.

Ο 28χρονος διεθνής από την Ακτή Ελεφαντοστού παραπονέθηκε για αδιαθεσία μετά την προπόνηση το πρωί της Δευτέρας. Κατά τη διάρκεια των εντατικών ιατρικών εξετάσεων, τελικά ανακαλύφθηκε όγκος στους όρχεις. Τις επόμενες ημέρες θα γίνουν περαιτέρω εξετάσεις σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ζητά να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του παίκτη και της οικογένειάς του και να μην γίνονται ερωτήσεις. Μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε σε συνεννόηση με τον παίκτη».

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Σεμπάστιαν Κελ, υπογράμμισε επί του θέματος:

«Τα νέα ήρθαν σαν σοκ για τον Σεμπαστιάν Αλέ, αλλά και για όλους μας. Ολόκληρη η οικογένεια της Ντόρντμουντ εύχεται στον Σεμπαστιάν πλήρη ανάρρωση το συντομότερο δυνατό για να τον αγκαλιάσουμε ξανά σύντομα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βεβαιωθούμε ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία».

naftemporiki.gr