Skip to main content

«Άσφαιροι» Παναθηναϊκός και Γουότφορντ

Με «λευκή» ισοπαλία ολοκληρώθηκε ο πρώτος φιλικός του Παναθηναϊκού επί αυστριακού απέναντι στη Γουότφορντ, που βρίσκεται πιο μπροστά στην προετοιμασία.

Οι Λοντίγκιν, Γκάνεα, Τσέριν έκαναν ντεμπούτο με τα «πράσινα», ενώ ο Μάγκνουσον έμεινε εκτός καθώς έχει μόλις δύο προπονήσεις στα πόδια του.

O Παναθηναϊκός απείλησε πρώτος, στο 11΄ με μακρινό σουτ του Σαρδέλη, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μπάχμαν.

Στο 21΄ πλασέ του Πέντρο βρήκε τον Μπρινιόλι σε ετοιμότητα, ενώ στο 43΄ έδιωξε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Γκόσλινγκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για να δώσει ρυθμό σε όλους τους παίκτες του.

Η Γουότφορντ έχασε δύο ευκαιρίες σε διάστημα δύο λεπτών (54΄- 55΄) με τον Σάμουελ Καλού, με τον Λοντίγκιν να δείχνει καλά αντανακλαστικά στην πρώτη φάση και το δεύτερο σουτ να φεύγει λίγο άουτ.

Στο 63΄ φάουλ του Αϊτόρ αποκρούστηκε απ’ τον Οκόγιε που έπεσε εντυπωσιακά στη γωνία του, ενώ στο 68΄ πλασέ του Βαγιαννίδη με το αριστερό πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Τελευταία καλή φάση ήταν εκείνη στο 71΄, όταν από σέντρα του Γκάνεα ο Καρλίτος δεν πρόλαβε για λίγο να στείλει την μπάλα στα δίκτυα.