Skip to main content

Ήττα (1-3) του Ολυμπιακού από την Αρμίνια Μπίλεφελντ

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-3 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ στον πέμπτο φιλικό αγώνα του επί αυστριακού εδάφους και σε παιχνίδι που ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε πάρα πολλούς αναπληρωματικούς, κρατώντας το βασικό κορμό της ενδεκάδας των «ερυθρόλευκων» για το αυριανό (2/7, 16:30) φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ. 

Η πειραϊκή ομάδα πλήρωσε το κακό πρώτο ημίωρο, όπως παραδέχθηκε μετά το τέλος της συνάντησης και ο προπονητής της.

Στο 8΄ Κλος κοντρόλαρε με στο στήθος μετά από κόντρες και με σουτ άνοιξε το σκοτ, ενώ στο 22΄ ο Ρζατκόφσκι με σουτ στην κίνηση διπλασίασε για το γερμανικό συγκρότημα.

Στο 35’ ο Ολυμπιακός μείωσε σε 2-1, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά ο Τικίνιο Σοάρες με καλή θέση στην οεριοχή σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Μαρτίνς τόνωσαν την επίθεση των πρωταθλητών Ελλάδας, που έχασαν τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.

Στο 72΄ ο Ολυμπιακός έπαιξε γρήγορα με Αμπουμπακάρ, Ζινκερνάγκελ και Χασάν, ο Καρβάλιο έκανε το σουτ από τα δεξιά, αλλά ήταν άστοχος.

Στο 81΄ από εκτέλεση κόρνερ του Ζινκερνάγκελ, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έκανε το σουτ εντός περιοχής, αλλά η προσπάθειά του πέρασε πάνω από την εστία του Καπίνο, ενώ ένα λεπτό αργότερα η κεφαλιά του επιθετικού απ’ τη Μαυριτανία βρήκε σε ετοιμότητα τον Έλληνα γκολκίπερ της Αρμίνια.

Στο 87΄ ο Μασούρας από καλή θέση πλάσαρε άουτ, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με ωραία κίνηση και πλασέ στο 88΄ ο Χακ έπειτα από ασίστ του Νίμαν.