Skip to main content

Η απόφαση της Ρόμα που προκάλεσε οργή στην Μπαρτσελόνα

Η Ρόμα δεν θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα, σε Άνδρες και Γυναίκες, για το Κύπελλο Γκαμπέρ, παρότι αρχικά είχε συμφωνήσει με τους «Μπλαουγκράνα» και είχε υπογράψει συμβόλαιο.

Η απόφαση του συλλόγου της ιταλικής πρωτεύουσας κοινοποιήθηκε με μια ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.

«Η απόφαση πηγάζει από την ανάγκη τροποποίησης του προγραμματισμού των φιλικών του καλοκαιριού, ώστε να δημιουργηθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας ενόψει της επόμενης σεζόν για την πρώτη ομάδα Ανδρών και Γυναικών», αναφέρεται στην ανακοίνωση των «Τζαλορόσι».

«Οι δύο ομάδες μας θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους μέσα από άλλες δεσμεύσεις, που θα τις επηρεάζουν λιγότερο όσον αφορά τα ταξίδια και οι οποίες θα κοινοποιηθούν αμέσως μόλις καθοριστούν. Ευχαριστούμε για την πρόσκληση την Μπαρτσελόνα, στην οποία ο σύλλογος εύχεται καλή συνέχεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας της».

Με τον ίδιο τρόπο, ο καταλανικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση ως απάντηση στην ασυνήθιστη απόφαση της Ρόμα.

«Η Μπαρτσελόνα ενημερώνει ότι η Ρόμα αποφάσισε να τερματίσει, μονομερώς και χωρίς αιτία, το συμβόλαιο που υπέγραψαν και οι δύο πλευρές για τη συμμετοχή στο Κύπελλο Ζοάν Γκαμπέρ, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 6 Αυγούστου στο “Καμπ Νου”.

Ο σύλλογος εργάζεται ήδη για την αναζήτηση νέου αντιπάλου για τη φετινή διοργάνωση.

Το νομικό τμήμα του συλλόγου μελετά τις κατάλληλες ενέργειες για να διεκδικήσει από την ιταλική ομάδα τις ζημίες που προκαλεί αυτή η απρόσμενη κι αδικαιολόγητη απόφαση στην Μπαρτσελόνα και τους φιλάθλους της».